Tuinoverkapping laten plaatsen

Wanneer je een terrasoverkapping of tuinoverkapping wilt laten plaatsen, ben je aan het juiste adres bij Vaktuinen. Het geeft je de extra leefruimte zonder dat je binnen hoeft te blijven. Hierdoor kun je het hele jaar door in je tuin relaxen. Plaats er nog een kachel bij en je zit niet alleen droog, maar ook altijd lekker warm. Wij maken diverse douglas houten tuinoverkappingen op maat.

Houten overkapping in de tuin plaatsen

Als het gaat over houten overkappingen in de tuin, zijn er veel mogelijkheden. Zo heb je niet alleen de algehele stijl, maar ook de afwerking. Je kan nog kiezen uit verschillende boeidelen, kleuren en betimmering. Ook kun je de overkapping deels laten aftimmeren aan de binnenzijde, om zo een tuinhuis in de overkapping te maken. Zo heb je makkelijk een douglas houten overkapping op maat, naar jouw wens.

Overkapping Douglas hout

Op dit moment zie je dat Douglas hout een populaire houtsoort is. Dit komt onder meer doordat het een duurzame houtsoort is. Het is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en is daarmee een van de meest duurzame naaldhoutsoorten. Ook is het een duurzaam materiaal in het opzicht van levensduur. Onbehandeld Douglas hout kan wel 10 tot 15 jaar mee. Wanneer je het goed onderhoudt, betekent dit dus dat je nog jaren langer van de overkapping kunt genieten.

Tuin laten aanleggen met overkapping

Vaktuinen helpt en ontzorgt je in elke stap van een tuin laten aanleggen. Hierbij worden er heldere stappen doorlopen. We komen eerst bij je langs om jou ideeën in kaart te brengen en zorgen dan ook voor een passend plan. Hierbij kun je denken aan de verschillende stijlen tuin, een tuinhuis of tuinoverkapping en wat voor planten je graag terug ziet in je tuin. Wanneer je akkoord gaat met het tuinontwerp, plannen wij samen met jou een datum om te starten met de tuinaanleg. Het enige wat je dan nog zelf hoeft te doen is te kijken hoe wij jouw tuin aanleggen.

Meer weten over tuinoverkappingen?

Heb jij interesse in een tuinoverkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen dan graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Wil je alvast een idee van wat wij maken? Kijk dan eens door onze foto’s van gerealiseerde projecten.

© Vaktuinen - Venray 2024
Created by