Sierbestrating Venray

Op het gebied van sierbestrating ben je bij Vaktuinen aan het juiste adres. Een onderdeel wat eigenlijk in geen tuin mag ontbreken, sierbestrating kan doorslaggevend zijn in het gevoel van de tuin. Of het nu gaat om een oprit, terras bestrating of gehele tuinbestrating, Vaktuinen is de specialist die je zoekt.

Bestrating tuin

Het komt maar al te vaak voor; mensen die al jaren op hetzelfde pad in de tuin zijn uitgekeken. Of de terrasbestrating bestaat nog uit grindtegels. Tijd voor iets nieuws! Een mooie bestrating maakt je tuin af. Vaktuinen bestaat uit bekwame vaklieden die met je mee kunnen denken wat bij jouw tuin past. Uiteraard kunnen deze zelfde experts de bestrating leggen. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar wanneer je de sierbestrating laat leggen.

Gespecialiseerd in Sierbestrating

Sierbestrating is nogal een ruim begrip. Het kan van een redelijk eenvoudig terras tot uitgebreide motieven en de mooiste stenen of tegels. Bij Vaktuinen kun je zo onder meer terecht voor:

  • Bestrating opritten
  • Terras bestrating
  • Betontegels
  • Keramische tegels
  • Siergrind

Het bestraten kan natuurlijk met de tegels of klinkers die jij wilt. Wij helpen je graag bij jouw keuze.

Vormen van bestraten

Wanneer je de oprit, het terras of een ander onderdeel van je tuin wil laten bestraten, komen er veel keuzes op je af. Zo mag je nadenken over het verband waarin je de bestrating wil laten leggen. Denk hierbij aan het klassieke halfsteensverband of het visgraatverband. Maar ook aan wildverbanden, grote tegels, cirkels, etc. Verder is de keuze van de steen veelal bepalend voor het motief. Zo leent een standaard klinker zich beter voor een halfsteens-, visgraat-, of cirkelverband. Specifieke tegels weer beter voor een wildverband. Verder heb je nog de unieke stenen die in een gegeven motief gelegd moeten worden, als het ware een puzzel.

Sierbestrating laten leggen Venray

Heb jij een tuin die toe is aan vernieuwing? Neem eens contact met ons op! Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en jouw wensen om te zetten naar sierbestrating. Wij verzorgen dan een offerte op maat. Zo hoef je enkel mee te denken en de sierbestrating laten leggen. Benieuwd naar onze werken? Kijk eens door de afbeeldingen voor de sierbestrating van vaktuinen.

© Vaktuinen - Venray 2023
Created by