Hoveniersbedrijf

Vaktuinen staat bekend als hét hoveniersbedrijf uit Venray. U kunt bij ons terecht voor tuinaanleg, sierbestratingen, Douglas houten overkappingen, onderhoud en nog meer! Ben je niet meer tevreden over je tuin of is het tijd om te vernieuwen? Of heb je een nieuwe woning en moet de tuin (opnieuw) worden ingericht? Dat vraagt om vakmensen van Vaktuinen.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Van idee tot realisatie. Wij bedenken, ontwerpen en leggen jouw droomtuin aan. 

Sierbestratingen

Sierbestratingen

Voor het aanleggen van bestrating, terrassen en opritten ben je bij ons aan het juiste adres.

Overkappingen

Overkappingen

Genieten onder een houten overkapping van bijvoorbeeld Douglas hout? Geheel op maat gemaakt!

Tuinontwerp

Bij een tuin laten aanleggen is het tuinontwerp een van de belangrijkste dingen. Zonder een degelijk ontwerp, zijn er teveel losse eindjes. Het is dan ook altijd zaak om samen tot een goed tuinontwerp te komen. Hierbij houden wij, samen met jou, rekening met onder meer:

  • Grondwerk
  • Schuttingen en tuinafscheiding
  • Tuinbestrating
  • Tuinoverkapping
  • Beregening
  • Beplanting
  • Ornamenten

Juist daarom maken wij altijd vooraf een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen. Nadat deze duidelijk zijn, gaan wij aan de slag om tot een ontwerp te komen. Of dit nu gaat om een modern ontwerp of juist iets klassieker, wij zorgen dat het bij jouw wensen aansluit.

Sierbestrating Venray

Op het gebied van sierbestrating ben je bij Vaktuinen aan het juiste adres. Een onderdeel wat eigenlijk in geen tuin mag ontbreken, sierbestrating kan doorslaggevend zijn in het gevoel van de tuin. Of het nu gaat om een oprit, terras bestrating of gehele tuinbestrating, Vaktuinen is de specialist die je zoekt

Houten overkapping

Een mooie (douglas) houten overkapping of terrasoverkapping is tegenwoordig een veel gezien en geliefd beeld in de tuin. Het geeft je extra leefruimte in je tuin waar je het hele jaar door kunt relaxen. Je zit altijd droog en wanneer je er ook nog een kachel in plaats, ook altijd warm! Wij maken diverse houten terrasoverkappingen op maat. Ook een houten veranda of overkapping met berging is mogelijk.

Jouw hovenier in Venray

Heb jij de wens om je tuin te vernieuwen of aan te laten leggen? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij jou kijken om te zien wat er mogelijk is en maken een plan op maat!

© Vaktuinen - Venray 2024
Created by