Hovenier Venray

Wanneer je zoekt naar een Hovenier Venray, zoek je naar Vaktuinen. Al jaren ziet u ons in Venray, maar vooral onze aangelegde tuinen. Daarbij doen wij alles van tuinontwerp, tuin aanleg, overkappingen, tuinonderhoud en nog meer! Door de jaren heen hebben wij mooie projecten gerealiseerd. Benieuwd? Neem eens een kijkje op onze projecten pagina.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Van idee tot realisatie. Wij bedenken, ontwerpen en leggen jouw droomtuin aan. 

Sierbestratingen

Sierbestratingen

Voor het aanleggen van bestrating, terrassen en opritten ben je bij ons aan het juiste adres.

Overkappingen

Overkappingen

Genieten onder een houten overkapping van bijvoorbeeld Douglas hout? Geheel op maat gemaakt!

Tuin aan laten leggen Venray

Bij een tuin laten aanleggen is het tuinontwerp een van de belangrijkste dingen. Zonder een degelijk ontwerp, zijn er teveel losse eindjes. Het is dan ook altijd zaak om samen tot een goed tuinontwerp te komen. Hierbij houden wij, samen met jou, rekening met onder meer:

Uw unieke tuin in Venray

Een tuin is een algemeen iets wanneer je een huis bezit. Toch hoeft een tuin geen algemene uitstraling te hebben. Juist daarom maken wij altijd vooraf een afspraak om jouw wensen in kaart te brengen. Nadat deze duidelijk zijn, gaan wij aan de slag om tot een ontwerp te komen. Of dit nu gaat om een modern ontwerp of juist iets klassieker, wij zorgen dat het bij jouw wensen aansluit.

Hoveniersbedrijf in Venray

Heb jij de wens om je tuin te vernieuwen of aan te laten leggen? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij jou kijken om te zien wat er mogelijk is en maken een plan op maat!

© Vaktuinen - Venray 2024
Created by